Hemtjänst

Hem > Hemtjänst > Hemtjänst på dina villkor

Kompetens 

Engagemang 

Tillit

Trygghet

 
 
 
 

Lämna Ditt Nummer

Låt oss ringa upp dig

Hemtjänst på dina villkor

Hemtjänst är en viktig tjänst som erbjuder omsorg och hjälp till personer som har svårt att ta hand om sig själva på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning. Vår hemtjänst erbjuder personlig omsorg och hjälp med vardagssysslor såsom matlagning, städning, tvätt och personlig hygien. Våra kompetenta och vänliga personal ser till att våra kunder får den omsorg och hjälp de behöver för att kunna leva ett så självständigt och meningsfullt liv som möjligt.


Vår hemtjänst är flexibel och anpassas efter varje kundens individuella behov och önskemål. Vi erbjuder också ett brett utbud av aktiviteter och utflykter för att hjälpa våra klienter att hålla kontakten med sin omgivning och upprätthålla en god livskvalitet.
Vi är stolta över att erbjuda en högkvalitativ och professionell hemtjänst och vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga omsorgen. Vår personal är välutbildade och har lång erfarenhet inom området, och vi ser alltid till att våra kunder får den personliga och omtänksamma omsorg de förtjänar.


Om du eller någon du känner behöver hjälp med vardagssysslor eller omsorg, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig eller din älskade att få det stöd och den omsorg ni behöver.